nicoenerwinaroundtheworld.reismee.nl

Welkom!

Hallo allemaal!

22 September is het dan eindelijk zover, dan vertrekken Erwin en ik naarTokio om vanuit daar in3,5 maand de wereld rond te reizen! Allereerst welkom op onze reisblog. De komende maanden gaan wij proberen (alvast een goed voornemen) elke week een blog te schrijven om iedereen op de hoogte te houden. We zullen ook verschillende foto's erbij plaatsen en via de wereld kaart op onze blog kun je zien waar we op dat moment zijn. Hopelijk gaat dit allemaal lukken, want je weet nooit wat je in andere landen aantreft! Chauvinistisch als wij Nederlanders zijn, gaat we natuurlijk niks boven je eigen pc en je eigen internet!

Even een kort overzicht van onze bestemmingen. Op 22 September vertrekken wij om 10.05 uur van Schiphol naar Londen. WIl je ons nog spotten? Iedereen is van harte uitgenodigd om onsrond een uur of07:30u op Schiphol uit te zwaaien!! Haha.In Londen stappen we over opde vluchtmet bestemming Tokyo. (lees; ??) Een vlucht van bijna 12 uur, waarbij we een lekkernachtje overslaan (lees inhalen in het vliegtuig). De volgende dag komen we rond 9 uur s'ochtends aan op Narita Airport in Tokyo City! Daar blijven we 3 dagen en 2 nachten, die we gaan vullen metJappannersspotten,sushi etenen natuurlijk overvolle metro's pakken...

Op zaterdag 25 September vertrekken we vanuit Tokio naar Sydney, we komen daar wederom een dag later aan. In Sydney zullenwe 2 weken vertoeven. Wat we daar allemaal gaan doen, laten we een beetje over aan het toeval. Natuurlijk staan belangrijke bezichtigingen zoals Sydney Opera House en de Blue Mountains zeker in de planning! Mischien dat Denise ons een beetje op sleeptouw kan nemen...

Op 12 Oktober vertrekken we dan weer uit Sydney. Om 09.25 uur vliegen we naar Auckland, New Zealand.Een dag later kunnen we onze Happy Camper ophalen en dan begint onze korte roadtrip door New Zealand! http://www.travellers-autobarn.com.au/

Na2 weken camping hoppen blijven we nog ongeveer een maand in NZ, waar we gaan proberen met het openbaar vervoer van het noordelijk eiland naar het zuidelijk eiland te reizen en natuurlijk weer terug!

Want op 1 December vertrekken we van Auckland naar Los Angeles, USA! Omdat we deze keer terug in de tijd reizen, heb altijd al een keer willen tijd reizen, komen we dezelfde dag om 06.35 uur aan in LA! Helemaal gesloopt en met dikke oogjes gaan we dan onze huurauto ophalen, als ze maar niet denken dat wij Nederlandse terroristen zijn met tulpenbommen! Met onze huurauto gaan we 3 weken touren door Californië, met als startpunt Hollywood, LA. Dan door naar San Diego (sunny city!), misschien nog Phoenix (Arizona), Las Vegas (Nevada dessert), San Fransisco en weer terug naar LA. Dit alles in 3 weken, welliswaar met een flink tempo, maar wel te doen. Seen it, Done it, Got the t-shirt!

Op 22 december moeten wij onze huurauto uitgedeukt weer inleveren en vertrekken wij naar Miami, Florida. Daar gaan we een week kerstmis vieren in de zon bij Erwin's zus! Zij is op dit moment voor stage aan het werk in Fort Lauderdale, in het plaatselijke Hilton hotel. Helaas was dit hotel vol die week dus slapen we bij Laura!Mischien stiekem toch ook wel een beetje boven het budget!

Cool

Als we ons helemaal volgevroten hebben en volledig gewokt zijn in de snelkookpan die Miami heet, stappen we weer op het vliegtuig. Als we toch eens airmiles konden sparen onderweg, waren we inmiddels rijk geworden. Maar om van Miami naar New York te komen, zul je toch moeten vliegen. Deze keer een korte vlucht van 2,5 uur naar Newark, New York. Deze stad is voor ons niet nieuw, maar zeker niet minder spannend. We vieren hier oud en nieuw op Time Square en gaan nog even genieten van de sale op fifth avenue! Onze rugzak gaat ondersteboven bij de eerst volgende trashbin en wordt weer gevuld met de holiday sale van de winkels in NY-city!! Om vervolgens bepakt en bezakt (en misschien wel compleet blut) weer af te reizen naar Nederland. Met misschien nog een korte stop in London, de big ben schijnt ook wel mooi te zijn.....hopen we toch rond 6 januari weer aan te komen in het koude Nederland. Hoe laat precies en of dat ook echt 6 januari is, weten we nog niet helemaal zeker. We hebben het ticket nog niet geboekt!

Vooralsnog is dit ongeveer hoe onze reis er uit gaat zien de komende 3,5 maand. Via deze blog houden we iedereen op de hoogte van de veranderingen en de avonturen die wij samen gaan beleven op onze bestemmingen. Aan iedereen ook het verzoek om lekker veel berichtjes achter te laten, want wij willen natuurlijk ook graag weten welke avonturen jullie beleven!

Dit wordt een ervaring die wij nooit gaan vergeten!

Liefs van Nicolette en Erwin

Joyce

ZO GAAF! Maak er wat moois van, geniet ervan.
Dit is een belevenis die je nooit meer gaat vergeten.
We gaan jullie zeker volgen..

Liefs, Jeroen, Joyce en een kusje van Roos

rianne

heeeeeeeeeel veel plezier en geniet ervan.

groetjes Marcel en RIanne, Anne-Fleur en Charlotte en ????

Tessa

Wauw!!! Ik wisthet allemaal al, maar als je het weer leest.... SUPER! Ik weet zeker dat jullie ontzettend gaan genieten en onzettend mooie ervaringen gaan opdoen.. Jammer dat jullie al vroeg weer uit Australie vertrekken anders hadden we ff een borreltje kunnen pakken :) Maar mooi te weten dat ik op deze manier jullie reis een beetje kan meebeleven! Ik zie er nu al naar uit!!

Anouk

Ohhwwwwww als ik dit allemaal lees wil ik ook weer zo graag gaan reizen!!!! Geniet er maar goed van!!! Enne de 15de gaan we ff een afscheidsborreltje doen :) X

Eveliene

Lieve Nico en Erwin,

Leuk dat jullie een website gaan bij houden! Wij gaan deze zeker regelmatig lezen om te kijken waar jullie inmiddels zitten.

Spreek je snel nog....

xx

Sabien

Lieve Erwin en Nico,

Heel veel plezier!! we maken er nog ff een feestje van de 11de en dan moeten jullie het zonder ons bij zijn gaan beleven. Geniet er lekker van!!

ps. vooral benieuwd naar alle foto's en verhalen!!

John en Sabien.

Dorien

Lieve Nicolette en Erwin

Wat een geweldige ervaring zal dit voor jullie worden, onwijs gaaf!!! Ik ga jullie zeker volgen :)
KUS!

De Ricardoman

Hey Erwin en Nicolette.

Onwijs veel succes en plezier met jullie trip. We gaan de 11e eerst nog een leuk feestje vieren en ja Erwin, daarna zullen we die 30 biertjes op donderdag met z'n 2en op moeten maken, maar vooruit daar zijn vrienden voor he. haha. Ben echt benieuwd hoe jullie het gaan hebben daar en kijk uit naar de foto's en verhalen.

Alvast heel veel succes gewenst via deze weg. We zien mekaar nog in het echt voor die tijd.

De groeten
Ricardo

mary maarseveen

Hallo Erwin en Nicolette,

Jullie grote reis gaat bijna beginnen!
Leuk om jullie belevenissen mee te lezen op jullie weblog.
Doe voorzichtig maar geniet ook met volle teugen, want zo'n wereldreis doe je misschien maar eens in leven!

Justine

Begin jaloerse trekjes te vertonen. Jullie de wereld rond, ik keihard aan het werk op het ROC en bezig met de studie... Drie keer raden wie het beter heeft bekeken.

Doe LA en SD de groeten van me, zeg maar dat ik er over anderhalf jaar weer zal zijn.

En boven alles natuurlijk HEEL VEEL plezier! Geniet van alles.

xo, Justine

Dorota

Hey Nicolette en Erwin

Te gek. Ik wens jullie veel avontuur, geniet van elke dag, elk land en elke cultuur die jullie tegen komen. Heel veel plezier!

Groetjes
Dorota

Laura

Tot in december!

Geniet van jullie reis, en pas goed op elkaar!

Liefs vanuit Florida xx

harry en jolanda

geniet van jullie reis, doe voorzichtig en geniet ervan.dikke kus van ons